32 C
Sidoarjo
BerandaSidoarjo RayaPolitik PemerintahanNerusno diskusi mbiyen iko lur..Ceritane iki maeng kakean turu awan mergo bengine...

Nerusno diskusi mbiyen iko lur..Ceritane iki maeng kakean turu awan mergo bengine taon baruan ….

Nerusno diskusi mbiyen iko lur..Ceritane iki maeng kakean turu awan mergo bengine taon baruan 😀. Eh pas turu, ngimpi prapatan Ramayana iku onok tugu gede nang tengah (Koyok Tugu Jogja) iko. Nah kiro-kiro koyok ngene iki perbandingane.

Mugo-mugo tahun 2022 iki kelaksanan pembangunan ikon tengah prapatan Ramayana iku yo Lur. Cek Darjo iki ndang duwe tetenger sing dadi kebanggaan warga. Koyo opo bentuke podo gak eruhe lur😁🙏

Ojok khawatir Lur, taun anyar iki wes disiapno program-program pembangunan uakeh karo Pak Bupati, Gus Muhdlor. Ayo dienteni bareng-bareng eksekusine. Suwonn…

Sumber » @pemkabsidoarjo

Must Read

Related News