29 C
Sidoarjo
BerandaSidoarjo RayaPeristiwaEalah rek rek ternyata iki to wingi rame rame nak dalan. Sing wakeh...

Ealah rek rek ternyata iki to wingi rame rame nak dalan. Sing wakeh salah fokus karo mas mas s…

Ealah rek rek ternyata iki to wingi rame rame nak dalan.

Sing wakeh salah fokus karo mas mas sing gowo neonbox gede sak gaban.

Ternyata nak sidorajo ono warunk duren anyar rek.
Iki instagram e
@warunk.duren wakeh sing dm mimin.

Jarene katene
GRAND OPENING mene
Sabtu, 27 November 2021
Jam 10:00 isuk sampek jam 10:00 bengi.

Alamat e : Jl. Pagerwojo, Kav DPR Pagerwojo, Buduran Sidoarjo

Wes ageh rono o sabtu rek tak enteni barengan karo Saya yo 😁

#sidoarjo #infodarjo #infosidoarjo

 

Sumber » @infodarjo

Must Read

Related News