24 C
Sidoarjo
BerandaSidoarjo RayaPeristiwaMene wes sabtu rek rencana liburan nang endi awakmu ?? Wes ero...

Mene wes sabtu rek rencana liburan nang endi awakmu ?? Wes ero tempat iki ?? Iki salah siji wis…

Mene wes sabtu rek rencana liburan nang endi awakmu ?? Wes ero tempat iki ?? Iki salah siji wisata sidoarjo seng lagi viral saiki. Hhhmmmm onk seng ero iki nang endi hayo ?

📹 by @bendottetapsemangat
#sidoarjo #infodarjo #infosidoarjo

 

Sumber » @infodarjo

Must Read

Related News