29 C
Sidoarjo
BerandaSidoarjo RayaPeristiwaDewasa iki Lapangan Pekerjaan semakin sitik, akeh arek nom sing mulai wani...

Dewasa iki Lapangan Pekerjaan semakin sitik, akeh arek nom sing mulai wani berwirausaha. enta…

Dewasa iki
Lapangan Pekerjaan semakin sitik, akeh arek nom sing mulai wani berwirausaha.

entah iku dodolan konfesional maupun online, gak kurang sing ninggalno pekerjaan e dadi pegawai, milih fokus karo konsisten nang hobi sing menghasilno

koyok @mas_mangap iki mulai teko dodolan STMJ karo ternak mentok & bebek , salah satu contoh , arek nom mulai wani berwirausaha , entah iki trend ato emang berwirausaha salah siji solusi ningkat no ekonomi

Btw … sing duwe usaha opo ae , tulisen nang kolom Komentar ben usaha mu isok di delok wong akeh

semangat terus arek enom👊🏻
#storyonreels #infodarjo #sidoarjo

 

Sumber » @infodarjo

Must Read

Related News