24 C
Sidoarjo
BerandaPariwaraPengen belonjo tapi sing ora ribet? Tenang, ono tim @sayurboxsurabaya sing selalu siap...

Pengen belonjo tapi sing ora ribet? Tenang, ono tim @sayurboxsurabaya sing selalu siap ngeterno…

240833379 988991798603978 3001664527347127436 n240817576 430850264948159 3904133232537832099 n240514728 273186867640379 3092610200364597307 n240569695 371152461152486 7668923873011306298 n

Pengen belonjo tapi sing ora ribet?
Tenang, ono tim @sayurboxsurabaya sing selalu siap ngeterno pesenanmu lo!

Sing durung ngerti, @sayurboxsurabaya iki nyediakne kebutuhan koyo sayur,buah, karo kebutuhan dinoan liane, uakeh maceme. Koen sing pengen belonjo tapi mager + ngurangi metu2, cocok banget iki. Kari download apps e utowo buka website e yo!

Bakal ono bagi-bagi merchandise lucu yoan bulan iki infone. Ditambah Promone bendino onoooo ae!
Wis, Ajak konco2mu yo Rek belonjo ning kene ae

Sumber » @sidoarjokuliner

Chat —> WhatsApp : 087702876369

Must Read

Related News