30 C
Sidoarjo
BerandaSidoarjo RayaPeristiwaTambak Sawohan selamat pagi sobat tambak hehe tambak sawohan terkenal banget penghasil urang w...

Tambak Sawohan selamat pagi sobat tambak hehe tambak sawohan terkenal banget penghasil urang w…

Tambak Sawohan

selamat pagi sobat tambak hehe
tambak sawohan terkenal banget penghasil urang windu , karo panami. selain urang budidaya bandeng karo nila yo akeh

nek pengen iwak liar onok jaer kelep, bloso karo iwak kiper hahaha biasa e nang laban iku akeh

tambak juga dadi solusi spot foto sing ciamik , yo ngene iki nek Photographer outdoor adventure
@andybachtiar_ @andy_bachtiar_
di col no nang tambak, dadi ne instagramable bgt… salut karo mas andy🙏🏼

#sawohan #tambak #sidoarjo #infodarjo

 

Sumber » @infodarjo

Must Read

Related News