25 C
Sidoarjo
BerandaSidoarjo RayaPeristiwaVINTAGE ISSUE dewasa iki akeh arek nom sing seneng barang vintage apa lawas...

VINTAGE ISSUE dewasa iki akeh arek nom sing seneng barang vintage apa lawas mereka berbondong …

VINTAGE ISSUE
dewasa iki akeh arek nom sing seneng barang vintage apa lawas
mereka berbondong mbalik gaya 80’s sampek 90’s

Hobby nyimpen barang lawas wes dijalani @rifkyzulqornain wes 6tahunan iki sampek akhire teko hobby iku isok mbukak @luckylight_ onlinestore sing dodolan e barang vintage , serta lumayan terkenal nang nasional , gak kurang pembeli e akeh para centang biru

point e bahwa hobby ato kegemaranmu iku juga dapat menjadi penghasilan, klo kene konsisten temen… kabeh onok pasar e

di era pandemi ngene tak doa no rejeki mu lancar kabeh
#infodarjo #sidoarjo #storyonreels #vintage

 

Sumber » @infodarjo

Must Read

Related News