Selasa, 18 Mei 2021
31 C
Sidoarjo
Selasa, 18 Mei 2021

. Nah gawe arek-arek daerah sidoarjo bagian barat, panggonan iki isok gawe tempat ngabuburit ga…

- Advertisement -
- Advertisement -

.
Nah gawe arek-arek daerah sidoarjo bagian barat, panggonan iki isok gawe tempat ngabuburit gawe kaula muda. panggonan iki jenenge Long Storage Kali Mati, tepate nang Kecamatan Tarik rek perbatasan langsung ambek Kabupaten Mojokerto.
.
seng saben sore rene sopo ae rek ??
.
#sidoarjo #infodarjo #infosidoarjo

 

Sumber » @infodarjo

- Advertisement -
Terkini
- Advertisement -
Related news
- Advertisement -